Hírek

Elment Mátyás

2011.08.04.

A Győr Első Lions Club megrendülten, fájó szívvel tudatja, hogy Halbritter Mátyás titkárunk, volt klubelnökünk 2011. július 26-án életének 68. évében váratlanul elhunyt. 

Az örökké fiatal, az örökké aktív, klubbunkat mozgató igazi ember, Mátyás nincs többé! 

Bátran mondhatjuk, hogy életének utolsó 17 évében meghatározó volt a Lions mozgalomban végzett kimagasló munkája. A gondolkodás bátorsága, elkötelezettség, igényesség és nagyfokú empátia jellemezte a "We serve - szolgálunk" tükrében végzett munkáját. Mindenről határozott véleménye és elképzelése volt, őszinteség, szókimondás jellemezte. Az adott szó szent volt számára. Komolyan vette a közéleti szerepvállalást, példaértékű volt az igazság tiszteletében, a család és a barátok szeretetében. Jószolgálati munkája során megszámlálhatatlan hálás szív viszi tovább emlékét. Vakok és gyengénlátók, nehéz sorsú családok, hátrányos helyzetű gyerekek, felsorolni is lehetetlen, hány embernek segített nehéz sorsának elviselésében.

Mátyás! Szívünkbe, lelkünkbe kitörölhetetlenül beírtad magad! Emléked, értékeid tovább élnek bennünk.

Győr Első Lions Club

"Fény volt a családnak, városnak,
Mindig segített másoknak.
Uram !
Segíts a hátramaradóknak!"

Temetése 2011. augusztus 9-én kedden 15-órakor lesz a györi-nádorvárosi köztemető régi ravatalozójában. Este 7 órakor a Hotel Kálváriában csendes megemlékezést tartunk.

 


Kapcsolódó anyagok:

Galéria: