Hírek

Forralt bor kínálás 2007. december 23.

2007.12.22.

Mint hosszú évek óta, 2007-ben is megrendezésre került a "Forralt bor kínálás" Győrben a Vizügyi székház oldalánál felállított faházban. 

Nemcsak a klubtagok egy része vette ki aktívan részét a forralt bor ( Babarczi pincészet támogatása ) és a forró csokoládé ( Tutti Kft. támogatása ) kínálásából, hanem Borkai Zsolt polgármester úr is.

Az időjárás is támogatta munkánkat, mivel elég hideg volt ahhoz, hogy járókelők megkívánják a forró termékeinket, de hó vagy szél nem rémisztette el őket.

A gyalogos forgalom érezhetően nagyobb volt, mint egy évvel korábban. És talán a járókelők, és a vásárlók támogató kedve is. Ez talán annak is betudható volt, hogy a borkínálás jelentős része alatt, maga a támogatott, Virág Zsolt is jelen volt néhány barátjával, ismerősével. 

A forralt bor és forró csokoládé mellett Szabó Andris, vak kisfiú 2. CD-jét is megvásárolhatták a támogató kedvű járókelők.

A forralt bor kináláson 160.000,- Forint gyűlt össze, melyet a győri Lions Alapítvány 200.000,- Forintra egészített ki. Ezt a támogatást klubunk jelenlegi elnöke Nagy Gábor és korábbi elnökünk illetve jelenlegi tagunk Halbritter Mátyás adja át Zsolt édesanyjának, Pál Stefániának.


Kapcsolódó anyagok:

Galéria: