Hírek

Győri Lions Jótékonysági Vállalkozó Est - 2016.

2016.03.15.
 
Az Első Győri Lions Club XX. alkalommal szervezte meg 2016. március 11-én nagy sikerű Jótékonysági Vállalkozói Estjét a győri ETO Park Hotelben.
A meghívott vendég előadó Dr. Bod Péter Ákos, a Budapesti Corvinus Egyetem professzora volt.
Előadásához „A magyar gazdaság előtt álló kihívások, lehetőségek és veszélyek – jövőlatolgatás 2016-ban” témát választotta. A rendkívül színes áttekintést követően a megjelent cégek képviselői még külön is intézhettek őket érintő kérdéseket az előadóhoz.
 
Rendezvényünket megtisztelte részvételével István Zsolt, a Lions Klubok Magyarországi Szövetsége kormányzója, Dr. Solymosiné Dr. Kiss Ilona PDG, illetve az Arrabona és a Patronus győri testvér Lions klubok képviselői is. Kormányzó úr a jubileumi alkalomra tekintettel kitüntetéseket adott át azon négy cég vezető képviselőinek, akik a kezdetektől, azaz mind a 20 alkalommal a rendezvény támogatói voltak.
Az est során „érzékenyítésképpen” a korábbi támogatottak közül először Dr. Bodnár Zsolt vak fiatalember mondta el, hogy hova jutott a Lionstól kapott támogatással – pl. hogyan kapott végzettségének megfelelő jogi munkakört az Igazságügyi Minisztériumban, majd a Mindszentpusztai Autista Védőotthonban kialakított Kézműves Műhely mutatkozott be, egy rögtönzött termékbemutatóval is hitelesítve működésüket.
 
Ez a programunk évek óta kiemelt figyelmet kap a győri vállalkozások körében. Szívesen jönnek el, és támogatják céljainkat, hiszen meggyőződhettek már arról, hogy adományaik a legjobb helyre kerülnek. Ez alkalommal 63 győri, és Győr környéki cég nyújtott támogatást, az est nettó bevétele mintegy 3 millió forint volt.
A közel 120 fő részvételével megtartott rendezvény bevételét a Győri Lions Alapítvány Kuratóriuma egy pályázati rendszer keretében ítéli oda a rászorulóknak.
Mottónk:
„Lemondani a feleslegről akkor, amikor másoknak a szükséges hiányzik: nem jótett, hanem kötelesség.”
 
 
Döncző Zoltán
EGLC
 
 

Győri Lions Jótékonysági Vállalkozó Est - 2016.  Győri Lions Jótékonysági Vállalkozó Est - 2016.