Hírek

Jótékonysági operaelőadás

2012.05.04.
A  Operaház lenyűgözte kis csapatunkat, -  amit az előadás előtt volt alkalmunk  kívül-belül megcsodálni !

A jó hangulatú, remek előadást őszinte érdeklődéssel kisérték végig a "Gyárvárosi Általános Iskola  kóristái,- megerősítést kapva, hogy zenét, éneket tanulni érdemes ! 

A szünetben jól jött, és mindenkinek bőségesen jutott nápolyi, s még arra is gondoltatok, hogy a nagy melegben szomjunkat is csillapithassuk . Az előadás után  nagyon készültünk a parlamenti látogatásra, hiszen még senki sem járt közülünk ott !

48 kisgyerekkel nagy könnyebbség volt, hogy autóbuszunk az ottani parkolóban állhatott meg ! Kedves, fiatal idegenvezetőnktől- miközben végigvitt minket a lenyűgöző lépcsőkön és termeken,- minden fontosat megtudtunk  az Ország Házáról .

Nagy szerencsénkre a  KORONA előtti Őrségváltásnak is tanui lehettünk. Hazaútunkon végig a busz a Gyerekek frissen szerzett élmémyeitől volt hangos, - s legtöbben már a  leszállás pillanatában kezdték mesélni Szüleiknek, hogy milyen csodás látnivalókban volt részük ezen a szép napon.   

Köszönjük Pió Márta és Dr Kiss László Klubtársunkak, hogy a gyerekek utazásának költségét biztosították, Borsfainé Ildikónak pedig az összetartozásunkat  jelképező győri "nyakbavalókat."                

Szeretettel  : Kéry Klára  -  és  " Csapata "


Kapcsolódó anyagok:

Galéria: