Hírek

Lions Bál 2008. február 9-én

2008.01.17.

Hagyományainknak megfelelően, természetesen 2008-ban is megrendezésre került az Első Győri Lions Klub Jótékonysági Bálja, mely a szépen feldíszített Rába Hotelben 78 fő részvételével került lebonyolításra.

Vendégünk volt Borkai Zsolt úr, Győr város  polgármestere és Szammer István úr,  a Lions Alapítvány kuratóriumának elnöke, mindketten kedves feleségükkel tisztelték meg rendezvényünket.

A bált Nagy Gábor elnökünk nyitotta meg Plenter Nándor ceremónia mester segédletével.

A megnyitó és a köszöntő után kezdődhetett a vacsora, mely igen izletes volt, és mindenki elégedett  volt vele, attól függetlenül, hogy melyik menüt is választotta korábban.

Az esten a Royal zenekar szolgáltatta a zenét, fellépett a Fencing táncegyüttes versenytáncos párja, valamint a fiatal lányokból álló 7 fős kánkán együttes. ( lásd fotók )

Akinek kedve volt hozzá rophatta a táncot hajnalig. Fiatal és "még fiatalabb" vendégeink és tagjaink nem is hagyták ki a remek zenét és táncos alkalmat.

Az est meglepetésvendége Somló Tamás zenész volt, aki nem hazudtolta meg magát és egy nagyon szinvonalas, kedves de pörgő müsorral emelte a bál szinvonalát, helyenként a táncoló közönséget is belevonva a müsorba. Külön köszönet a szervezőknek, a Solymosi házaspár ( nem csak a szervezők, de a finanszírozók is ők voltak ! ) jóvoltából lehetett részünk ebben a müsorban.

A tombola bevétele 191.900.- Ft. Nagy Gábor elnök köszönetét fejezte ki Marton József klubtársunknak aki vállalta a fődíj biztosítását, valamint a LEO-k belépődíjának kifizetését.

A tombolasorsoláson kívül sor került képárverésre, Hajnal Endre festőművész képét végülis Solymosi Péter nyerte el 130.000.- forint árverési értéken, melyet közvetlenül az alapítvány számlájára utal.

Már ugyancsak a késő hajnali órákban kezdett szétoszlani a vendégsereg, és csak az volt az egyetlen probléma, hogy megint egy teljes évet kell várni a 2009-es Lions bálra !
 


Kapcsolódó anyagok:

Galéria: