Hírek

Lions Fedettpályás Teniszverseny Hódmezővásárhelyen - 2008. április 5.

2008.04.12.

A sikeres aklimatizálódás miatt, már péntek délután útnak eredt csapatunk. A kedves vendéglátók igen fínom halpaprikással vártak minket a hoszzú út után. A jó hangulatu vacsora nagyban elősegítette a másnapi jó szereplésünket !

Az Első Győri Lions Club-ot a következők képviselték:

Győr I. számú csapat: Dr Németh Viktor - Nagy Gábor - Döncző Zoltán

Győr II. számú csapat: Molnár József - Horváth Ottó - Iván György

Győr III. számú csapat: Prohászka Ottó - ifj. Baross Károly - Horváth László

Sajnos az időjárás nem volt hozzánk annyira kegyes, mint 2007-ben. Igy a mérkőzéseket a csarnokban, cementborítású pályákon kellett lebonyolítani. Az első mérközések elején jó néhány salakhoz szokott teniszezőt megtréfált a kemény borítás. A labdák sokkal gyorsabbak voltak és magasabbra pattantak, mint a salakos pályán szokásos.

Érdekes mérközések, sokszor hosszú labdamenetek, ügyes röpték és erős adogatások tarkították a játékot. Csapataink szép eredménnyel zárták a versenyt, még úgy is, hogy sajnos Döncző Zoli lábsérülést szenvedett, igy az utolsó mérközésén nem tudta legjobb formáját hozni. Az igen kemény pályaborítás igazán megnehezítette a salakhoz szokott versenyzők életét !

A III.sz. győri csapat a pontszerző 6. helyet

az I. sz. győri csapat a 2. helyet, míg

a II.sz. győri csapat az 1. helyet szerezte meg !

Gratulálunk a versenyzőknek ! Köszönjük a szervezőknek !

A versenyt szervező helyi klub a befolyt nevezési díjakat jótékonysági célra, a Kozmutza Flóra Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Diákotthon és Gyermekotthon eszköz bővítésére fordítja.

 


Kapcsolódó anyagok:

Galéria: