Hírek

Országos Lions napok nyitása Győrben

2011.04.13.

Április 9-én 10 órakor indultak a két klub tagjai, barátai, támogatottjaik a győri polgárok kíséretében a Hotel Rábától Győr sétálóutcája, a Baross úton végig a Széchenyi térre.

A Rába Fúvós Együttes indulóival meneteltek. A Radnóti  iskola tanulói Lions Polóban vitték az ötven hazai klub tábláit. Lufikat, szórólapokat kaptak a járókelők. Két helyen a Regős táncegyüttes néptáncosai adtak műsort.

A Széchenyi téren a menet megérkezése előtt, majd a köszöntők után a Győri Táncművészeti Iskola növendékei adtak műsort. A téren a klubok tevékenységét bemutató táblákat lehetett megtekinteni.

A Lions Klubok Magyarországi Szövetsége Kormányzójának, Dr. Buzási Gábor köszöntője után Dr. Solymosiné Dr .Kiss Ilona  és Tagai István a két győri Lions Club elnöke köszöntötte a közönséget.

Benkő László, az Omega front embere méltatta a Lionsok közösségi munkáját, kiemelve Szabó Andris vak kisfiúval való törődést, akinek három CD-jét jelentették meg.18 órakor az Egyetemi Hangverseny teremben a fiatal, tehetséges hallgatók /Váray Bálint, Jakab Timea, Leimeiszter Júlia, Szabó Tamás és támogatottunk Rigó Ronald / adtak koncertet. Zongorán kísért és a zeneszámokat konferálta Várayné Szüts Judit docens.


Kapcsolódó anyagok:

Galéria: