Hírek

Szabó Andris vak kisfiú új CD-je

2008.01.09.
A 2006 decemberben elkészűlt "Dalokban élnek a fények" korong 2007 májusára aranylemezes lett. Ez a lemez nagyot fordított Andris életén. Szinte az egész ország megismerte, fellépésről fellépésre járt. Elbűvölte a TV nézőket és mindazokat, akik megvásárolták lemezét és különösen azokat, akik élőben hallhatták.
2007 december 20-án Budapesten sajtótájékoztatón mutattuk be "A szivemmel is látható Andris 2." CD-t, melyből a Kisalföld napilap és Lions klubunk eddig több, mint 2.500 darabot adott el. A kilencegységes lemezről most is Andris első számú kedvence a neki írt Benkő-Trunkos-dal, a "Miért, mondd, miért?". A kilenc dalt tartalmazó CD-n még karácsonyi énekek, Máté Péter, Neoton, Halász Judit dalok találhatók.
A sajtótájékoztatón méltatta Andris tehetségét, a hangfelvételek és kiadás során tapasztalt kiváló együttműködést, a kialakult barátságot Benkő László zeneszerző, az Omega együttes tagja, Simon Zoltán a Magyarországi Lions Klubok Szövetségének Kormányzója, Nyerges Csaba a Kisalföld napilap főszerkesztője és Halbritter Mátyás, a Győri Lions Alapítvány kurátora.

Kapcsolódó anyagok:

Galéria: