Hírek

Vállalkozói Est - 2007. december 1.

2007.12.01.

2007. december 1-én, a Rába Hotel Baross dísztermében  került megrendezésre klubunk hagyományos vállalkozói estje. Szokásainkhoz híven idén is egy prominens vendég meghívásával kezdődött a rendezés. Ezt követően klubtagságunk jó része – Döncző Zoltán titkárunk hathatós támogatásával - kivette a részét a szervező munkából és számos, Győr város életében jelentős szerepet betöltő vállalkozás képviselőjét nyerte meg a rendezvényen való részvételhez.

 

Az estet elnökünk, Nagy Gábor nyitotta meg a majd száz fős vendégsereg előtt. A köszöntő után a ceremónia mester Plenter Nándor felkérte fővendégünket, Dr Parragh Lászlót, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökét, hogy tartsa meg előadását.

Az előadás témája: „A vállalkozások várható helyzete a 2008. évi költségvetés tükrében” volt.
Alcímként talán: „A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara mozgástere és lehetőségei” témakört jelölhetnénk meg.

Lehet, hogy az előadás tartalma, nézőpontja megosztotta a résztvevőket, mindenesetre számos kérdést intéztek a hallgatók a Kamara Elnökéhez.

 Természetesen a finom vacsorát is meg kell említenünk, hiszen ez adta meg a keretet a kellemes estéhez.Az est befejezéseként vendégeink még sokáig folytattak asztal ( és bor ) melletti párbeszédeket, talán ezzel is további üzleti vállalkozásokat előkészítve. A sikeres vállalkozói est nettó bevétele meghaladta az 1 millió forintot. Ez igazán szép eredmény, a szervezők és a részvevők munkáját dicséri.

Ez a pénzösszeg, mint támogatás biztos, hogy jó helyre kerül: az alapítvány és a klubtagság döntése eredményeképpen jelentős része a Vakok és Gyengénlátók Győr-Moson-Sopron Megyei Egyesületének Rehabilitációs Központjában a számítógép és internet használat akadálymentesítését fogja segíteni.


Kapcsolódó anyagok:

Galéria: