Hírek

Vállalkozói est 2013

2013.12.18.

Az Első Győri Lions Club 18. alkalommal szervezte meg 2013. december 3-án nagy sikerű Jótékonysági Vállalkozói Estjét az ETO Park Hotelben.

Meghívott vendég előadó Thomas Faustmann, az Audi Hungária Motor Kft ügyvezetésének elnöke volt. Előadásának címe: AUDI HUNGARIA - egy 20 éve sikeres beruházás Győrben. 

Rendezvényünket megtisztelte részvételével Magyar László a Lions Klubok Magyarországi Szövetsége kormányzója, Dr Solymosiné Dr Kiss Ilona alkormányzó, illetve az Arrabona és a Patronus győri testvér Lions klubok képviselői is. 

Vállalkozói Estünk évek óta kiemelt figyelmet kap a győri vállalkozók körében. Szívesen jönnek el, és támogatják céljainkat, hiszen meggyőződhettek már arról, hogy adományaik a legjobb helyre kerülnek. Ez alkalommal 54 győri és Győr környéki vállalkozás képviselői vettek részt, további 16 cég nyújtott támogatást.

A közel 130 fő részvételével megtartott rendezvény bevételét a Győri Lions Alapítvány - a kuratóriumi döntése alapján - a veleszületett rendellenességű gyermekek gyógyítására fordítja.


Kapcsolódó anyagok:

Galéria: