Hírek

Lions Jótékonysági Vállalkozó Est - 2016. november 4.

2016.11.09.
Az Első Győri Lions Club XXI. alkalommal szervezte meg  a hagyományos Jótékonysági Vállalkozói Estjét a Mobilis Interaktív Kiállítási Központban.
A meghívott vendég előadó Dr. Chikán Attila, a Budapesti Corvinus Egyetem professzora volt.
Előadásához „A magyar gazdaság versenyképessége, a kis- és közepes vállalatok szerepe” témakört választotta. Az elgondolkodtató és tartalmas áttekintést követően a megjelent cégek képviselőitől kapott kérdésekre is szívesen válaszolt a Professzor úr.
Rendezvényünket megtisztelte részvételével Simon Zoltán, a Lions Klubok Magyarországi Szövetsége kormányzója, Dr. Solymosiné Dr. Kiss Ilona PDG, Dr. Németh Viktor PDG, illetve az Arrabona és Patrónus Lions klubok képviselői is.
Dr. Solymosiné Dr. Kiss Ilona PDG az általa alapított 15 éves támogatói plakettet – Lebó Ferenc szobrászművész alkotását - adta át a Helvetia Consulting Kft. ügyvezető igazgatójának.
Az előadást követően a Mindszentpusztai Autista Védőotthon, továbbá a Vakok és Gyengénlátók Győr-Moson-Sopron Megyei Egyesülete Rehabilitációs Központjának kézműves bemutatói emlékezetes élményt nyújtottak minden résztvevőnek.
Ez alkalommal is mintegy 60 győri, és Győr környéki cég nyújtott támogatást, az est nettó bevétele több mint 2,5 millió forint.
A 115 fő részvételével megtartott rendezvény bevételét a Győri Lions Alapítvány Kuratóriuma a honlapon közzétett pályázat alapján ítéli oda a rászorulóknak.
 
Döncző Zoltán
EGLC
 
 
 

Kapcsolódó anyagok:

Galéria: